MASTERCLASS

CATERING: FACILITAIR MANAGERS

MASTERCLASS CATERING

FACILITAIR MANAGERS

Ben jij verantwoordelijk voor bedrijfscatering in jouw organisatie? En wil je ook op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en trends binnen het catering kanaal? Na de eerste succesvolle Masterclasses Catering van Foodstep hebben Twynstra Gudde en Foodstep de handen ineen geslagen. Er komen Masterclasses specifiek gericht op Facilitair Managers.

In de masterclass op dinsdag 10 oktober gaan we met jou aan de slag!

“Hoe zorg jij ervoor dat millennial collega’s geïnteresseerd blijven in het aanbod van het bedrijfsrestaurant? Over 10 jaar zullen dit 1/3 van jouw collega’s zijn!”

WAT GAAN WE DOEN?

Up-to-date

Een belangrijke bron van kennis vormt het Nationaal Catering Onderzoek 2016-2017 & Facility Management Marktonderzoek 2017 van Twynstra Gudde.

Trends en onwikkelingen

In de Masterclass Catering brengen we jou en de andere deelnemers eerst helemaal up-to-date van alle ontwikkelingen in het cateringkanaal. Ook gaan we kijken hoe de keten werkt en hoe je hier in kan samenwerken!

Catering contract

Welke kansen liggen er in de samenwerking met jouw cateraar? Hoe daag je de cateraar uit om een goede aanbieding te doen? Welke elementen zijn onmisbaar in een effectief contract? En hoe manage je het contract effectief? Hier staan we tijdens de masterclass bij stil en er worden concrete voorbeelden voor gegeven.

De gast

Uiteindelijk doen we het allemaal zodat we meer gasten krijgen, die meer uitgeven en vaker terugkomen. Om hierop te kunnen inspelen geven we je handvatten. We gaan in op de behoeften van de consument, de reden van zijn bezoek en gemiddelde besteding. Welke artikelen neemt de gast mee van huis en waarom? Ook kijken we naar de aspecten gezondheid en duurzaamheid. Tot slot hebben we gezien in het Nationaal Catering Onderzoek dat de millennial een andere behoefte heeft tijdens de lunch dan de voorgaande generaties. Over 10 jaar is één derde van onze collega’s een millennial! Hoog tijd om daar nu op te gaan inspelen!

De consument krijgt ruime aandacht in de Masterclass Catering. Deze is immers een belangrijke beïnvloeder van verschuivingen binnen de keten. Wist je bijvoorbeeld dat in de afgelopen 10 jaar een half miljoen mensen bewuster hebben kozen voor gezonder eten op het werk?

En houd je nu al rekening met de opkomst van de millennials, een groep die geleidelijk het bedrijfsleven overneemt en beduidend andere wensen en consumptiebehoeften heeft dan de huidige werknemer? Wil jij écht weten wat ons de komende jaren te wachten staat?

INFORMATIE MASTERCLASSES FACILITAIR MANAGERS

Doelgroep: Facilitair Managers

Kosten: € 650,- (excl.)
Waar: Het Worldfoodcentre in Ede

Wanneer: donderdag 12 oktober 2017
Tijd: 09.00 – 17.00 uur incl. hapjes en drankjes voor de gehele dag.

Door: Bote Scholten en Laura Boon

Heb je nog specifieke vragen? Neem contact op met Laura Boon L.Boon@foodstep.com voor meer informatie!

Inschrijfformulier
MASTERCLASS

U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven voor de masterclass. Na ontvangst nemen wij contact met u op.

Naam

Organisatie

E-mailadres

Factuuradres (per e-mail)

Telefoonnummer

Neem contact met ons op

Bezoekadres:
Nieuwe Kazernelaan 2-D42
6711 JC Ede

Postadres:
Postbus 616
6710 BP Ede

Behaal voorsprong

door marktkennis!