Catering

MASTERCLASS

MASTERCLASS CATERING
BIJ FOODSTEP

Is catering voor jouw organisatie ook een belangrijk kanaal? Dan wil je toch ook op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen? En de handvatten hebben om deze kennis in de praktijk toe te passen? Je zorgt ervoor, met de Masterclass Catering van Foodstep!

De cateringbranche is voortdurend in ontwikkeling en veranderingen zijn aan de orde van de dag. Maar wat betekent dat nu concreet voor de verschillende spelers in de markt? Wat betekent dit voor jouw organisatie? Hoe stem je je bedrijfsvoering goed af op de kansen en mogelijkheden? In onze masterclass, die we vanaf maart 2017 geven, vertellen we je er alles over!

“Vorige maand aan een zeer inspirerende masterclass bij Foodstep deelgenomen met een groep Vitammers. Heel veel verhelderende inzichten, energie en ideeën opgedaan en knap hoe de mensen van Foodstep meedenken in oplossingen en zich echt in VITAM hebben verplaatst.” Marc Balvers, Directeur VITAM – 1 juli 2016

WAT GAAN WE DOEN?

contract catering

Up-to-date

In de masterclass Catering brengen we jou en de andere deelnemers eerst helemaal up-to-date van alle ontwikkelingen in het cateringkanaal.

Kennis delen

Een belangrijke bron van kennis vormt het Nationaal Catering Onderzoek 2016-2017. Maar ook de kennis die we met andere onderzoeken hebben opgedaan delen we graag met je.

Ontwikkelingen

Ook brengen wij je op de hoogte van andere relevante ontwikkelingen binnen en buiten de branche.

Consument

Zo geven we je nog dieper inzicht in de ontwikkeling van de behoefte van de consument.

Cateraar

En in de ontwikkelingen die de cateraar (en zijn klanten!) direct en indirect beïnvloeden.

Samenwerking verbeteren

Vervolgens gaan we samen aan de slag om te kijken hoe jij de samenwerking met jouw partners kunt verbeteren.

De consument krijgt ruime aandacht in de Masterclass Catering. Deze is immers een belangrijke beïnvloeder van verschuivingen binnen de keten. Wist je bijvoorbeeld dat in de afgelopen 10 jaar een half miljoen mensen bewuster hebben kozen voor gezonder eten op het werk?

En houd je nu al rekening met de opkomst van de millennials, een groep die geleidelijk het bedrijfsleven overneemt en beduidend andere wensen en consumptiebehoeften heeft dan de huidige werknemer? Wil jij écht weten wat ons de komende jaren te wachten staat?

INFORMATIE MASTERCLASSES

Doelgroep: Sales -en accountmanagement, Rayonmanagers, Locatiemanagers, Inkopers / category managers, Marketeers en Facilitaire manager.

Kosten: € 650,- (excl.)
Wanneer: De eerste masterclasses zijn geweest! Heb jij interesse om nog een keer deel te nemen? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij contact met je op!
Tijd: 09.00 – 17.00 uur incl. hapjes en drankjes voor de gehele dag.

Het is mogelijk om voor jouw organisatie en/of relaties een tailormade masterclass te ontwikkelen. Interesse? Neem contact op met Laura Boon L.Boon@foodstep.com voor meer informatie!

We bieden de Masterclass Catering op basis van open inschrijving aan. Om tot maximale kennisoverdracht, veel interactie en goede discussies te komen, zullen we deelnemersgroepen zo “gemengd” mogelijk maken: we stellen iedere deelnemersgroep zorgvuldig samen met mensen met uiteenlopende rollen (van marketeer tot facilitair manager) en verschillende soorten organisaties (van cateraar tot fabrikant).

Inschrijfformulier
MASTERCLASS

U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven voor de masterclass. Na ontvangst nemen wij contact met u op.

Naam

E-mailadres

Factuuradres (per e-mail)

Organisatie

Telefoonnummer

Dag van deelname

* Helaas hebben de masterclasses al plaatsgevonden! Wij nemen graag contact met je op om de mogelijkheid voor een nieuwe datum te bespreken.

Een datum in SeptemberEen datum in Oktober

Neem contact met ons op

Bezoekadres:
Nieuwe Kazernelaan 2-D42
6711 JC Ede

Postadres:
Postbus 616
6710 BP Ede

Behaal voorsprong

door marktkennis!