VACATURES – DATA ANALYSE

Vacature Data Analist

GEZOCHT: NIEUW TALENT
VOOR FOODSTEP!

Foodstep brengt de Foodservicemarkt in kaart.

Foodstep volgt de ontwikkelingen in horeca, catering en consumptie onderweg via een grote diversiteit aan datasets. We bieden onze klanten heldere inzichten in product-markt-combinaties. De beschikbaarheid aan data en inzichten groeit en wordt gebruikt als basis bij het maken van strategische beslissingen. Zo helpen we de verbindende kracht van eten en drinken versterken. Foodstep, voorsprong door marktkennis!
In dit uitdagende werkveld van data tot inzichten zoeken wij een nieuwe collega.

Data analist

De vertaling van data naar inzicht bij de klant

Als analist ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen en beheren van datasets en het systematisch uitwerken van rapportages waarin markten, producten en merken gevolgd worden. Je hebt verschillende dashboards onder je beheer zoals de Monitor Gezonder Eten en Drinken en enkele Categoriemonitoren binnen een productgroep. Daarbij bouw, onderhoud en beheer je de dashboards en je haalt hier inzichten uit voor de klant. De klanten zijn met name fabrikanten, cateraars, grossiers en eindverbruikers. Je werkt met verschillende databases, variërend van Excel-lijsten tot grote databases. We werken met programma’s als Alteryx, Tableau, Excel en SPSS. Kennis hiervan is een pré, interesse een must.
Je beschikt over HBO werk- denkniveau en bent in staat om de essentie uit een grote hoeveelheid informatie te destilleren. Je bent proactief, flexibel, nieuwsgierig en denkt mee over verbeterslagen. Interesse in ICT is zeer welkom en je hebt feeling voor syntaxen en formules.

Hoe wij met jou willen samenwerken?

Foodsteppers werken op basis van integriteit, vertrouwen, openheid, respect en gelijkwaardigheid. We werken vaak nauw met elkaar samen om het gemeenschappelijke doel van tevreden klanten, winst, continuïteit en werkplezier na te streven.

Foodstep biedt:
  • Leuke en enthousiaste collega’s
  • Informele werksfeer met een uitgebreide (gezonde) lunch
  • Werken in de leukste branche die er is
  • Ruimte voor eigen initiatief, bewegingsvrijheid
  • Als basis een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden (32 – 40 uur)
  • Een werkproef is onderdeel van de selectieprocedure
  • Laptop en telefoon

Denk jij dat je het talent bent om Foodstep te versterken? Stuur dan  voor 20 april 2018 je motivatie en CV naar: info@foodstep.com

Voor vragen kun je contact opnemen met Patricia van Olderen, HR Officer: 06 – 34 44 24 66.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact met ons op

Bezoekadres:
Nieuwe Kazernelaan 2-D42
6711 JC Ede

Postadres:
Postbus 616
6710 BP Ede

Behaal voorsprong

door marktkennis!