VACATURES – STAGE

Vacature Stage Allround Junior Consultant

BEN JIJ OP ZOEK NAAR
EEN UITDAGENDE STAGE?

Waarom doen wij wat we doen?

Het mooiste van foodservice, de unieke wereld van eten, drinken en slapen, is de liefde voor het vak, ondernemerschap en servicegerichtheid. Ook wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om verwachtingen te overtreffen en willen het elke dag een beetje beter doen. Die dynamiek maakt de wereld van eten en drinken in onze ogen tot de leukste branche die er bestaat… en ons vak tot het mooiste vak. Want wie in Foodservice waarde wil creëren, kan niet zonder de juiste kennis. En wij doen niet liever dan verzamelen, verrijken, vertalen en verspreiden van die kennis: we laten graag zien wát er gebeurt en waaróm. We bieden onze klanten die heldere inzichten én geven hen frisse ideeën voor een duurzame voorsprong.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring binnen de foodservicemarkt. Bovendien hebben we inzicht en relaties in de gehele keten. Daardoor kunnen we niet alleen nieuwe ideeën ontwikkelen, maar ook zorgen dat deze aansluiten op de dagelijkse praktijk. Foodstep is een zeer divers team van professionals. Ter ondersteuning van ons Foodstep team zoeken wij een:

 

Stagiair(e) allround junior consultant

 

Functie omschrijving

De stage zal een combinatie zijn van werkzaamheden tussen verschillende projecten die lopen bij Foodstep. Juist de afwisseling van opdrachten én opdrachtgevers zal zorgen voor een unieke, dynamische en gevarieerde stage. Als Foodstepper werk je mee om de foodservicemarkt in kaart te brengen, maar sta je ook in contact met de klant. Je verzamelt en analyseert gegevens, verrijkt deze vervolgens met foodtrends en vertaalt dit vervolgens naar insights en advies naar de klant. Als stagiair loop je mee in dit proces, maar krijg je zelf ook de gelegenheid om te participeren in het bedrijf als geheel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de marketing van Foodstep.

Wij bieden jou een dynamische werkomgeving in het WAT-pand met veel vrijheid. Als stagiair(e) ben je onderdeel van een klein maar divers team. Dit houdt in dat je mee denkt over de ontwikkeling van producten, samenwerkt met onze klanten en Foodsteppers om uiteindelijk een mooi resultaat te behalen. Hierbij is het belangrijk dat je als stagiair(e) zelf initiatief toont wat je graag meer wil leren en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. De stage bij Foodstep is een mooie start voor een echte pionier in de mooiste branche van Nederland.

Wat bied jij Foodstep?

Deze functie vraagt om een gepassioneerde en pro-actieve persoonlijkheid met sterke affiniteit met de branche en interesse voor marktdata. Daarnaast kan je goed werken in een team, maar zeker ook individueel. Je beschikt over zeer goede kennis van de Nederlandse taal en bent communicatief goed onderlegd. Wij zoeken een kandidaat met een HBO-of academische opleiding.

Wat biedt Foodstep jou?
  • Leuke en enthousiaste collega’s
  • Informele werksfeer in een professionele omgeving
  • Alle ruimte voor eigen initiatief, bewegingsvrijheid en groei
  • Stagevergoeding conform wettelijke norm
  • Een leerzame en actieve stage

Denk jij dat je het talent bent om Foodstep te versterken? Verras en inspireer ons met de beste en meest authentieke versie van jezelf. Stuur je motivatie en CV naar: info@foodstep.com

Voor vragen kun je contact opnemen met Laura Boon: +31 (0)6 – 23 00 53 86.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Sollicitatieformulier

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Opleiding

CV

Motivatie

Opmerking

Bekijk ook onze andere vacatures!

Neem contact met ons op

Bezoekadres:
Nieuwe Kazernelaan 2-D42
6711 JC Ede

Behaal voorsprong

door marktkennis!