VACATURES – STAGE

Vacature Stagiair(e) Marketing & Communicatie

BEN JIJ OP ZOEK NAAR
EEN UITDAGENDE MARKETING & COMMUNICATIE STAGE?

Het mooiste van foodservice, de unieke wereld van eten, drinken en slapen, is de liefde voor het vak, ondernemerschap en servicegerichtheid. Ook wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om verwachtingen te overtreffen en willen het elke dag een beetje beter doen. Die dynamiek maakt de wereld van eten en drinken in onze ogen tot de leukste branche die er bestaat… en ons vak tot het mooiste vak. Want wie in foodservice waarde wil creëren, kan niet zonder de juiste kennis. En wij doen niets liever dan verzamelen, verrijken, vertalen en verspreiden van die kennis: we laten graag zien wát er gebeurt en waarom. We bieden onze klanten die heldere inzichten en geven hen frisse ideeën voor een duurzame voorsprong.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring binnen de foodservicemarkt. Bovendien hebben we inzicht en relaties in de gehele keten. Daardoor kunnen we niet alleen nieuwe ideeën ontwikkelen, maar ook zorgen dat deze aansluiten op de dagelijkse praktijk. Foodstep is een zeer divers team van professionals.

Stageomschrijving

De stage is een combinatie van werkzaamheden gericht op de communicatie en marketing tussen verschillende projecten die lopen bij Foodstep. De afwisseling van opdrachten én opdrachtgevers zorgt voor een unieke, dynamische en gevarieerde stage. Als Foodstepper werk je mee om de foodservicemarkt in kaart te brengen, maar sta je ook in contact met de klant. Je verzamelt en analyseert gegevens, verrijkt deze vervolgens met foodtrends en vertaalt dit naar insights en advies naar de klant. Als stagiair loop je mee in dit proces, maar krijg je zelf ook de gelegenheid, vrijheid en verantwoordelijkheid om te participeren in het bedrijf als geheel.

Wat bied jij Foodstep?

Deze functie vraagt om een gepassioneerde en proactieve persoonlijkheid met sterke affiniteit in de Foodservicebranche, iemand die enthousiast is om dagelijks met communicatie en marketing bezig te zijn en het leuk vindt om een nieuwe schakel in ons team te worden. Wij bieden je een gezellig klein team met betrokken collega’s in een dynamische werkomgeving, het is van belang dat je in teamverband kan werken maar dat je ook zelfredzaam bent. Je beschikt over zeer goede kennis van de Nederlandse taal en bent communicatief goed onderlegd. Wij zoeken een kandidaat met een HBO-of academische opleiding.

Wat biedt Foodstep jou?

Wij bieden jou een dynamische werkomgeving in het WAT-pand met veel vrijheid. Als stagiair(e) ben je onderdeel van een klein maar divers team, met leuke en enthousiaste collega’s die jouw stage onvergetelijk zullen maken. Een klein team houdt in dat je mee denkt over de ontwikkeling van producten, samenwerkt met onze klanten en Foodsteppers om uiteindelijk een mooi resultaat te behalen. Hierbij is het belangrijk dat je als stagiair(e) zelf initiatief toont wat je graag meer wil leren en dan kijken we samen naar de mogelijkheden om je te bewegen en laten groeien. We bieden jou een gezonde werkomgeving en dagelijks een uitgebreide gezonde lunch. Stagevergoeding conform wettelijke norm.

Denk jij dat je het (communicatie) talent bent om Foodstep te versterken? Verras en inspireer ons. Stuur je motivatie en CV naar:  info@foodstep.com

Voor vragen kun je contact opnemen met 0318 49 31 30 of info@foodstep.com

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Bekijk ook onze andere vacatures!

Neem contact met ons op

Bezoekadres:
Nieuwe Kazernelaan 2-D42
6711 JC Ede

Behaal voorsprong

door marktkennis!