De juiste ondersteuning voor jouw inkoopuitdagingen

Ben je afnemer, dan kun je bij ons terecht voor kennis en inzichten vanuit de Gezonde monitor of de Categorie- en kanaalmonitor. De Gezonde monitor helpt je om concrete doelstellingen te bepalen op het gebied van verduurzaming en gezonder inkopen van eten & drinken. Deze monitor is een zeer gewaardeerd instrument onder bijvoorbeeld cateraars, leisure parken en zorglocaties. Aan de gezonde monitor kan ook een module worden toegevoegd die al uw inkoopdata opschoont, analyseert en visualiseert. Ideaal voor uw category manager en inkopers.

Actueel en relevant: als cateraar, hotel- en restaurantketen kun je vertrouwen op de Categorie- en kanaalmonitor voor de waardevolle informatie die je nodig hebt om goed onderbouwd je in- en verkoopstrategie te bepalen. Sparren met een echte specialist? We staan voor je klaar.

 

Hoe kan Foodstep jou als afnemer helpen?

Het optimaal inregelen van je bedrijfsvoering vergt kennis van de markt in al haar facetten. Als afnemer en aanbieder van eten & drinken krijg je te maken met uiteenlopende uitdagingen en wil je je verantwoordelijkheid nemen.

Wil jij ook antwoord op deze vragen?

  • Rapporteer jij op een onafhankelijke manier de ontwikkelingen op gebied van gezonde en duurzame producten aan jouw klanten/opdrachtgevers? Of ben jij de slager die zijn eigen vlees keurt?
  • Welke aanpassingen moeten er in het assortiment verricht worden om onze gezonde en duurzame doelstellingen te realiseren?
  • Welke producten vallen binnen de Schijf van Vijf? Heb je in elke categorie artikelen die daar binnen vallen?
  • Welke producten zijn duurzaam volgens de MVI-criteria en welke zijn gezond volgens de Schijf van Vijf?
  • Wat is het aandeel plantaardig op totaal, categorie, klant -en locatieniveau?
  • Wat is de CO2-emissie van jouw F&B assortiment?

Onze producten voor afnemers:

FS Product Categorie En Kanaalmonitor
Category Channel Monitor

Categorie- en kanaalmonitor

Scherp zicht houden op de prestaties van voor jouw relevante categorieën en productgroepen, in de markt en per kanaal? Of juist inzoomen op merkontwikkelingen en trends vanuit een specifiek kanaal? Voor ieder budget toegankelijk gemaakt. Check ons nieuwe prijsmodel!

Meer over de Categorie- en kanaalmonitor
Foodstep Gezonde Monitor
Health Monitor

Monitor gezonde en duurzame voeding

Effectief sturen op gezonder en duurzamer eten en drinken? Wij meten meerdere aspecten van gezondheid en duurzaamheid zoals nutriënten, keurmerken, CO2-emissie en geven ze voor je weer in de Gezonde monitor, onze innovatieve interactieve applicatie. Zo heb jij alles bij en in de hand voor een gezondere en duurzamere organisatie.

Meer over de Monitor gezonde en duurzame voeding

Wist je dat?

Bij Foodstep hebben we een duidelijke missie: wij willen al onze klanten – producent, grossier en afnemer – de kennis en inzichten bieden die ze nodig hebben om vooruit te komen. Wij maken de slag van data naar informatie met context, voegen duiding toe, creëren begrip, beantwoorden de vraag van het waarom. Waarde toevoegen, dat is onze meerwaarde. Want wie de markt begrijpt, kan beter inspelen op de kansen die deze biedt. Zo dragen we niet alleen bij aan het succes van onze klanten, maar ook aan de ontwikkeling van de markt in het algemeen.

 

Cijfers uit de markt

+ 0 %

Horeca en Leisure P8

+ 0 %

Catering P8

+ 0 %

On-the-go P8