Interactieve Sessie 29 november 2018

EFFECTIEF INHAKEN OP DE ONTWIKKELINGEN IN DE HORECA

Aanmelden Interactieve Sessie 29 november

Wij geven jou de handvatten en inspiratie om je strategie richting de horeca nog nét even te finetunen, zo voor het begin van het nieuwe jaar! Deelname aan deze 3 uur durende sessie kost slechts €250,- per persoon.

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Om te zorgen voor een evenwichtige groep vragen wij jou om de volgende gegevens in te vullen

Organisatie

Functie

Aantal jaren werkzaam in het werkveld

Wat gaan we doen?

Op 29 november organiseert Foodstep een drie uur durende interactieve sessie waarin de highlights van het Nationaal Horeca Onderzoek 2017-2018 worden gepresenteerd.

We nemen je mee in de shopper journey van de consument in de horeca. Ook geven we je inzichten vanuit het perspectief van de ondernemer over onder meer positionering, het inkoopproces en (merk)loyaliteit. We zullen kijken naar toekomstscenario’s op basis van de visies van foodservice experts. Bijzondere aandacht wordt gegeven aan actuele thema’s als delivery, disruptie, blurring en verspilling.

We ontvangen je met koffie bij ons op kantoor in Ede vanaf 08.30 en om 09.00 gaan we aan de slag. Na de sessie zorgen wij voor een afsluitende lunch waar je nog verder kunt praten met andere deelnemers. Dit voor een bedrag van slechts €250,- per persoon. Meld je meteen aan middels het aanmeldformulier bovenaan deze pagina.

Interesse in het gehele Nationaal Horeca onderzoek 2017-2018?

Het hele onderzoek is weergeven in een digitaal naslagwerk met meer dan 300 pagina’s voor een bedrag van €4.950. Bij deelname aan de interactieve sessie op 29 november, brengen wij €250,- in mindering op de totaalprijs van dit verdiepende naslagwerk.