Interactieve Sessies 2019

Samen kennis delen over Foodservice !

Kennis sessies in 2019:

13 maart en 22 mei:
De opkomst van gezonde en duurzame voeding in Foodservice

Gezonde en duurzame producten, maar ook concepten maken een enorme groei door binnen het Foodservice kanaal. De steeds bewustere consument is de grote drijver achter deze ontwikkeling, daarnaast zien we dat de Rijksoverheid ook ambitieuze doelstellingen heeft bepaald. Dit betekent dat sectoren als horeca, catering, maar ook groothandels op andere manieren naar hun assortimenten kijken. Nutriënten, zoals suiker, zout en verzadigde vetten zullen een veel belangrijkere rol gaan krijgen. Wil jij weten welke ontwikkelingen op dit gebied plaats gaan vinden, schrijf je dan nu in voor onze sessie op 13 maart of 22 mei!

9 oktober en 6 november:
Een goed gesprek met Key Accounts en Groothandels

We zien in de markt dat de van oudsher traditionele klant-leverancier relatie aan het veranderen is. Om de groei in de aankomende jaren te borgen, zullen we steeds vaker en intensiever met elkaar moeten gaan samenwerken. Ook merken we dat marktdata een steeds prominentere rol in het in -en verkoopproces gaat spelen, de transitie van keuzes maken op buikgevoel en relatie gaat veranderen naar keuzes maken op basis van inzichten en fact based analyses. Fabrikanten zullen de transitie van verkoper naar kennispartner moeten maken! Wil jij weten hoe je goed beslagen ten ijs gaat komen in jouw gesprekken? Welke inzichten en marktdata minimaal noodzakelijk zijn om een goede gesprekspartner te zijn? Meld je dan nu aan voor onze workshops op 9 oktober of 6 november!

Aanmelden Interactieve Sessies 2019

In 2019 heeft Foodstep een viertal workshops gepland rond actuele thema’s.
Deelname bedraagt €250,- per sessie. Er kunnen maximaal 15 deelnemers per sessie deelnemen, dus schrijf je snel in!

INSCHRIJFFORMULIER

Voor welke sessie(s) schrijf je je in?

Naam:

Naam

Organisatie:

Organisatie

E-mailadres:

E-mailadres

Telefoonnummer:

Telefoonnummer

Terugblik op kennis delen in 2018

In 2018 hebben we 7 workshops georganiseerd en hebben we samen met jullie de thema’s ‘Data in Foodservice’ en ‘Deepdive Restaurantsector’ aangepakt.
We willen iedereen nog bedanken voor de enorme opkomst (83 bedrijven) en het enthousiasme tijdens de workshops. De interactie tussen de deelnemers gecombineerd met de materie heeft mooie inzichten en veel energie gebracht.
Een aantal reacties van onze relaties waren:
  • ‘Interessant, relevant en bovenal inspirerend’
  • ‘Goede voorbeelden die je kan implementeren in je business’
  • ‘Leuke locatie, mensen en lunch. Bedankt voor een inspirerende dag!’
  • ‘Een 9+, niks meer aan doen’