Het beste begin voor effectief databeheer

Als grossier heb je dankzij je rijke aanbod en diversiteit aan producten dagelijks te maken met de verwerking van een berg aan productgegevens, inclusief alle mutaties in gewicht, EAN, verpakking etc. van individuele artikelen. Duizenden wijzigingen per periode zijn geen uitzondering. En dat is nog maar één uitdaging: zie als grossier al die data daarna ook nog maar eens te stroomlijnen, opschonen, verrijken en vervolgens te verwerken in kwalitatieve rapportages en analyses. Je weet, dat er veel mee te winnen valt, maar waar begin je? Met het Foodstep Data assessment ben je al uitstekend op weg.

 

Van artikeldata naar waardevolle ken- en stuurgetallen

Bij Foodstep hebben we meer dan 25 jaar ervaring met het verwerken en opschonen van artikeldata, maar ook het indelen van artikeldata in de juiste categorieën of het indelen van klanten in de juiste kanalen is voor ons dagelijkse kost. En we ondersteunen grossiers hier al net zo lang bij.  Met het Foodstep Data assessment krijg je als grossier de ondersteuning die je nodig hebt om jouw gegevens vlot en goed georganiseerd neer te zetten, op te schonen en correct in te delen… en nog veel meer. Wil je waarde toevoegen aan je data, dan verrijken wij deze voor je. En natuurlijk helpen we je graag bij het opzetten van voor jouw organisatie op maat gemaakte management-, klant –en inkooprapportages. Zo ontsluiten we voor jou op een slimme manier de informatie die in jouw bedrijfsdata besloten ligt.

 

Het Foodstep Data assessment: zo werkt dat

Een Data assessment biedt jou als grossier inzicht in de kwaliteit van je data en legt verbeterpunten bloot. We analyseren niet alleen op de kwaliteit van de aanwezige data. We hebben ook speciale aandacht voor de volledigheid en de categorie indeling van de data. We zorgen ervoor dat de voor jou relevante data in diverse managementrapportages gepresenteerd wordt.

De uitkomsten van het Data assessment bieden we je aan in een helder rapport, inclusief onze bevindingen, conclusies en aanbevelingen voor verdere samenwerking. Een dergelijke samenwerking kan bijvoorbeeld het opzetten van een periodieke managementrapportage betreffen, die jou en het managementteam voorziet van alle informatie die jullie verder helpen. Afhankelijk van de behoefte kunnen we ook inzichten en handvatten bieden met de Sales Insights Monitor of Categoriemonitor.

Onze andere producten:

FS Product Categorie En Kanaalmonitor
Category Channel Monitor

Foodstep Foresights

De essentiële inzichten om groei binnen Foodservice te realiseren:

  • Lange Termijn Ontwikkeling
  • Marktprestatie
  • Productpotentie
  • Doelgroep Analyse
  • Gezondheid en Duurzaamheid Analyse
Meer over Foodstep Foresights
Foodstep Gezonde Monitor
Health Monitor

Duurzaamheidsmonitor

Effectief sturen op gezonder en duurzamer eten en drinken door een analyse op:
• Nutriënten
• C02-emissie
• Keurmerken
• Inkoop
• Eitwittransitie
• Cateraar, organisatie en locatie

Meer over de Duurzaamheidsmonitor

Blijf op de hoogte met onze periodemonitor

Wil je de ontwikkelingen binnen de foodservicemarkt op de voet volgen? De Foodservice Periodemonitor biedt je een 4-wekelijks overzicht van de waardeontwikkeling van eten & drinken in foodservice en de sectoren. Zo ben jij altijd op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen én krijg je meer verdiepende informatie. Hoe presteert jouw bedrijf ten opzichte van de markt? Je ontdekt het met de Foodservice Periodemonitor van Foodstep.

Cijfers uit de markt

+ 0 %

Horeca en Leisure P3

+ 0 %

Catering P4

+ 0 %

On-the-go P3