HET BEDRIJF

Over Foodstep

 

Benieuwd hoe Foodstep de foodservice markt in kaart brengt? Bekijk de video!

OVER FOODSTEP

Het doel van Foodstep is de markt te helpen ontwikkelen. Hoe we dat doen? Foodstep biedt je inzicht in de foodservicemarkt. Door marktinformatie te verzamelen, vertalen en verrijken. We kijken wat er speelt in de foodservicemarkt en willen begrijpen waarom dat gebeurt. Op basis van onze expertise vertalen we deze informatie naar inzichten en frisse ideeën. Dit doen wij vanuit data-analyse, consumentenonderzoek en onze eigen marktkennis: onze medewerkers hebben ruime ervaring binnen de foodservicemarkt. Bovendien hebben we inzicht en contacten in de hele keten. Daardoor kunnen we niet alleen nieuwe ideeën ontwikkelen, maar ook zorgen dat deze aansluiten op de dagelijkse praktijk.

VACATURES

Hier onder de actuele vacatures van Foodstep, maar mocht je een open sollicitatie toe willen sturen dan stellen wij dat natuurlijk ook op prijs!

ONTMOET HET TEAM

Mark Michies

Mark Michies

Aanvoerder / spelverdeler

Gerard Sterkenburg

Gerard Sterkenburg

Routeplanner

Patricia van Olderen

Patricia van Olderen

Organizer

Loes Smits

Loes Smits

Relatiebouwer

Frank Meeuwsen

Frank Meeuwsen

Datadokter

Ruben de Bruijn

Ruben de Bruijn

Raadgever

Dick Mulder

Dick Mulder

Controller

Lam Le

Lam Le

Data Analist

Evi van Ekris

Evi van Ekris

Data Analist

Charlotte Kerkhof

Charlotte Kerkhof

Junior Consultant

“We verzamelen, verrijken, vertalen en verspreiden kennis. Laten zien wát er gebeurt en waaróm. Zo voorzien we klanten van inzichten én ideeën.”

WAAROM  FOODSTEP

Liefde voor het vak, ondernemerschap, servicegerichtheid: bij Foodstep lijken we in veel opzichten op onze klanten. Ook wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om verwachtingen te overtreffen en willen het elke dag een beetje beter doen. Die dynamiek maakt de wereld van eten en drinken in onze ogen tot de leukste branche die er bestaat… en ons vak tot het mooiste vak. Want wie in Foodservice waarde wil creëren, kan niet zonder de juiste kennis. En wij, Foodsteppers, doen niets liever dan het verzamelen, verrijken, vertalen en verspreiden van die kennis: we laten graag zien wát er gebeurt en waaróm. We bieden onze klanten die heldere inzichten én geven hen frisse ideeën voor een duurzame voorsprong. Zo helpen we de verbindende kracht van eten en drinken versterken. Daar zetten we ons vol passie voor in.

KERNWAARDEN FOODSTEP

Met begrip voor elkaar, in alle facetten, proberen we tot in het diepste te begrijpen waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Dit is de basis waarop wij met elkaar kunnen brouwen aan inzichten en acties die werken. Met een gezonde dosis bravoure bouwen wij aan de toekomst voor elkaar, voor de markt.

HET RESEARCH TEAM

Marjon

Marjon

Data winner

Mariska

Mariska

Food explorer

Gonny

Gonny

Research ster

Ina

Ina

Data catcher

Nancy

Nancy

Food-embracer

WORKING  APART TOGETHER

Working Together Apart – dat is de visie achter het W.A.T.-Pand. Een inspirerende werklocatie die we bij Foodstep delen met onze zusterbedrijven. Elk van hen heeft zijn eigen specialisatie binnen foodservice, dus ook zijn eigen vakgebied, kennis, experts, identiteit en contacten binnen de markt. Omdat alle zusterbedrijf hun eigen, aparte stek binnen het W.A.T.-pand hebben, kan ieder zich met volle aandacht richten op zijn specialisatie. Juist die aandacht zorgt voor groei. Maar ook samenwerking is een katalysator voor groei. Daarom delen alle foodservicespecialisten binnen het W.A.T.-pand hun kennis, contacten, mankracht en kosten. Zo staan we samen sterk. In het W.A.T.-pand zijn de volgende foodservicespecialisten gevestigd:

Neem contact met ons op

Bezoekadres:
Nieuwe Kazernelaan 2-D42
6711 JC Ede

Postadres:
Postbus 616
6710 BP Ede

Behaal voorsprong

door marktkennis!