VACATURE – Data Analist

SERVEER JIJ ONZE CIJFERS MET SMAAK?

SERVEER JIJ ONZE CIJFERS MET SMAAK?

De foodservicemarkt in kaart

De foodservicemarkt zit midden in een professionaliseringsslag: big data en de daaruit gefilterde inzichten wordt steeds vaker gebruikt als basis bij het maken van strategische beslissingen. Foodstep – onze tagline zegt het al – biedt klanten voorsprong door marktkennis. Met onze grote diversiteit aan datasets én actuele kennis binnen de horeca, groothandels en catering kunnen we onze klanten alles vertellen over verschillende product-marktcombinaties: hoe groot is bijvoorbeeld de restaurantmarkt voor luxe kroketten? Welk aandeel zuivel binnen bedrijfsrestaurants is duurzaam? Wat zijn opkomende koffiemerken? Wij zijn ervoor om uit de groeiende berg van beschikbare data precies die inzichten te destilleren, die onze klanten nodig hebben voor het behalen van hun doelstellingen.

Belangrijk werk dus en nog leuk ook. Als het opsporen van patronen in cijfers jouw talent is tenminste. Je bent precies, analytisch en je krijgt een kick van rekentools en dashboards. Als je, met andere woorden, over echte crunchkracht beschikt. Knik je nu instemmend? Mooi, dan kun je bij Foodstep rekenen op een gastvrij ontvangst. Wij zoeken namelijk een:

Data Analist 

Als Foodstep Data analist sta je te trappelen om onze klanten te voorzien van nieuwe inzichten en fact-based bewijslast. Jij cruncht en kruidt, zij nemen de strategische en tactische beslissingen. Je klanten zijn vooral cateraars, groothandels en fabrikanten op zoek naar betrouwbare ken- en stuurgetallen.

Wil je meer weten? Download dan de vacature!

data analist

Sollicitatieformulier

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

CV

Motivatie

Opmerking

Neem contact met ons op

Bezoekadres:
Nieuwe Kazernelaan 2-D42
6711 JC Ede

Behaal voorsprong

door marktkennis!