VACATURES – STAGE

Vacature Stagiair(e) Marketing & Communicatie

BEN JIJ OP ZOEK NAAR
EEN UITDAGENDE MARKETING & COMMUNICATIE STAGE?

Waarom doen wij wat we doen?

Het mooiste van Foodservice; de unieke wereld van eten, drinken en slapen, is de liefde voor het vak, ondernemerschap en servicegerichtheid. Ook wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om verwachtingen te overtreffen en willen het elke dag een beetje beter doen. Die dynamiek maakt de wereld van eten en drinken in onze ogen tot de mooiste branche die er bestaat… en ons vak tot het mooiste vak. Want wie in Foodservicewaarde wil creëren, kan niet zonder de juiste kennis. En wij doen niets liever dan verzamelen, verrijken, vertalen en verspreiden van die kennis: we laten graag zien wát er gebeurt en waarom. We bieden onze klanten die heldere inzichten en geven hen frisse ideeën voor een duurzame voorsprong.

Functieomschrijving:

Deze functie vraagt om een gepassioneerde en een proactieve persoonlijkheid. Je beschikt over algemene kennis op het gebied van marketing en communicatie en hebt een sterke affiniteit met de branche. In deze functie zal je de bekendheid van Foodstep binnen de (Foodservice)markt vergroten. Je wordt verantwoordelijk voor alles wat op het gebied van marketing en communicatie speelt binnen Foodstep, dit houdt onder andere in dat je het beheer van de website op je neemt, de social media ‘’up to date’’ houdt en dat jij je bezig bent met het schrijven van blogs en nieuwsbrieven. Je bent betrokken zijn bij verschillende projecten en opereert als een de spin in het web Je krijgt de gelegenheid en verantwoordelijkheid om te participeren in het bedrijf als een gelijkwaardige medewerker.

Wat bied jij Foodstep?

Je beschikt over HBO of academisch werk-denk niveau, beschikt over zeer goede kennis van de Nederlandse taal en bent communicatief goed onderlegd. Daarnaast kan je goed werken in een team, maar zeker ook individueel. Je bent proactief, flexibel, nieuwsgierig, enthousiast en initiatiefrijk. Je denkt mee over verbeterslagen binnen het bedrijf en hebt passie en feeling voor de Foodservicemarkt.

Foodstep biedt jou:

  • Leuke en enthousiaste collega’s, waarbinnen jij volledig onderdeel bent van het team
  • Dynamische werkomgeving in het WAT-pand;
  • Informele werksfeer met een uitgebreide (gezonde) lunch;
  • Ruimte voor eigen initiatief en bewegingsvrijheid om projecten op te pakken;
  • Flexibele werktijden;
  • Werken in de mooiste branche die er is;
  • Unieke persoonlijke begeleiding en tijd voor je ontwikkeling en leerdoelen;
  • Stagevergoeding conform wettelijke norm;
  • Deelname aan strategie(dagen), team uitjes en activiteiten

Denk jij dat je het (communicatie) talent bent om Foodstep te versterken? Verras en inspireer ons. Stuur je motivatie en CV naar:  info@foodstep.com

Vragen? Neem contact op met Patricia van Olderen via: +31 (0)318 493 130 of info@foodstep.com

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Bekijk ook onze andere vacatures!

Neem contact met ons op

Bezoekadres:
Nieuwe Kazernelaan 2-D42
6711 JC Ede

Behaal voorsprong

door marktkennis!