De data expert in foodservice

Wij zijn Foodstep

De cijfers, de trends, de ontwikkelingen in omzet en volume: als echte dataspecialist (maar liever nog: kennisspecialist) observeren en meten we bij Foodstep al meer dan 25 jaar de bewegingen in de foodservicemarkt.

Ons verhaal
Onze mensen
Content Q1 (4)

We zijn voortdurend bezig met het begrijpen van wat er gebeurt en waarom het gebeurt. Onze missie is om onze kennis van de Nederlandse markten voor Horeca, Catering en Eten onderweg te delen met de markt. We streven ernaar om die kennis volledig, duidelijk en accuraat over te brengen.

Bij ons staat de klant centraal. We bieden op maat gemaakt advies aan grossiers, producenten en afnemers. Of het nu gaat om het schetsen van het grotere plaatje of het verstrekken van gedetailleerde inzichten, we helpen onze klanten om trends en ontwikkelingen op zowel overkoepelend niveau als binnen specifieke categorieën, productgroepen, merken en afzetkanalen te begrijpen.

Al meer dan een kwart eeuw vertrouwen onze klanten op onze inzichten, en we blijven ons inzetten om aan hun behoeften te voldoen en met hen mee te groeien.

 

De branche en wij – een bijzondere match

Bij Foodstep delen we veel gemeenschappelijke waarden met onze klanten, zoals passie voor het vak, ondernemerschap en servicegerichtheid. Net als onze klanten streven wij er voortdurend naar om de verwachtingen te overtreffen en elke dag beter te worden. We geloven dat de wereld van eten en drinken de meest boeiende branche is en ons vak het mooiste vak.

In de foodservicebranche is kennis essentieel om waarde te kunnen creëren. Als Foodsteppers zijn we gepassioneerd bezig met het verzamelen, verrijken, vertalen en delen van deze kennis. We willen onze klanten laten zien wat er precies gebeurt en waarom. We bieden heldere inzichten en frisse ideeën die onze klanten helpen om een duurzaam concurrentievoordeel te behalen. Op deze manier dragen we ook bij aan het versterken van de verbindende kracht van eten en drinken.

Bij Foodstep zijn we er trots op om samen met onze klanten succesvol te zijn en hun groei te stimuleren. We staan klaar om hen te ondersteunen met onze expertise, zodat ze kunnen blijven excelleren in de uitdagende wereld van foodservice.

 

Wij hebben een missie!

Bij Foodstep hebben we de afgelopen 30 jaar een unieke database opgebouwd die ongeëvenaard is in Nederland. Deze database stelt ons in staat om diverse analyses uit te voeren op het gebied van markt, kanaal, doelgroep, categorie, merk en artikel, zowel op het gebied van omzet als volume. Met onze ervaren consultants en analisten hebben we uitgebreide kennis van de markt opgebouwd.

Zo zien wij dat

Bij het verbinden van kennis met data zetten we droge feiten en cijfers om in toegankelijke en relevante informatie, inzichten en begrip. We willen niet alleen laten zien wat er in de markt gebeurt, maar ook waarom. Door deze diepgaande inzichten ben je beter in staat om kansen in de markt te identificeren en te benutten. We streven ernaar om relevante informatie en inzichten binnen de foodservicebranche te delen, waardoor we nog meer waarde kunnen toevoegen. Al onze inspanningen resulteren in scherpe analyses, inzichten en adviezen die jou helpen om je bedrijfsactiviteiten te verbeteren.

Verder kijken, verder reiken

We gaan verder dan alleen het bedienen en adviseren van onze klanten. Onze ambitie reikt verder, we streven naar de verdere ontwikkeling van de markt als geheel. Dit doen we door de volledige keten in kaart te brengen, inclusief kanaalkarakteristieken, categorieontwikkelingen en marktposities. Belangrijker nog is dat we altijd de context van de gegenereerde en onderzochte data blijven zien.

Bij Foodstep streven we ernaar om jou als klant optimaal van dienst te zijn en tegelijkertijd bij te dragen aan de groei van de hele markt. Met onze diepgaande kennis, analyses en inzichten helpen we je om verder te kijken en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Meer weten? We gaan graag met je in gesprek!

Team Foodstep

IMG 6159 IMG 6062

Ruben de Bruijn

Operationeel directeur

Carlijn Carlijn Leuk

Carlijn Groen

Commercieel Directeur

Image Image (1)

Gerard Sterkenburg

Managing partner

IMG 6023 IMG 6020

Patricia van Olderen

HR Manager

IMG 6001 IMG 5953

Eline Booijink

Customer Succes Manager

IMG 0031 (002) IMG 0050 (002)

Victor Krobbach

Business Development Manager

IMG 5956 IMG 5905

Sabine van Engelen

Data engineer

IMG 6149 IMG 6086

Dick Mulder

Manager Finance

IMG 5969 IMG 5937

Yvette Hut

Customer Succes Manager

Image00002 Image00004

Sjurnaline Morales

Customer succes manager

IMG 0066 (002) IMG 0085 (003)

Igor de Koning

Projectmanager gezond- & duurzaamheid

Image00001 Image00025

Kjeld Frints

Data engineer

Ilke Ilke Leuk

Ilke van den Hoek

Data engineer

IMG 0016 (002) IMG 0037

Scott Erkan

Stagiair Data-analist

Puck Puck Leuk

Puck de Wit

Stagiair Marketing