Elke 4 weken inzicht in kanalen en categorieën

Foodstep biedt jou als producent de data om kort cyclisch samen met jouw ketenpartners de categorie en kanalen te laten groeien. De Categorie- en kanaalmonitor is bij uitstek een instrument waarmee we kennis en inzichten voor je genereren. Inzichten, die je kunt gebruiken als basis voor solide strategische plannen, maar ook om kort cyclisch samen met je klant actieplannen te ontwerpen. Waardevolle informatie, die jou helpt bepalen waar de kansen liggen voor marketing en sales. Kennis, die jij op jouw beurt kunt delen, waardoor jij je in de markt en onder je eigen klanten in het bijzonder kunt profileren als categorie expert.

Tegelijkertijd kun jij erop vertrouwen, dat de grossiers met wie je om de tafel zit zich baseren op exact dezelfde data. Zo spreek je dankzij Foodstep tijdens je klantgesprekken allemaal dezelfde taal.

 

Hoe kan Foodstep jou als producent helpen?

Van algemene trends, ontwikkelingen en kansen tot een benchmark van je eigen resultaten, wij maken de bewegingen van de markt graag inzichtelijk voor je. Inclusief de ins en outs. Zo kom jij verder. 

Wil jij ook antwoord op deze vragen?

  • Presteer jij beter of slechter dan de categorie/markt?
  • Waar zitten jouw klanten/belangrijkste afnamekanalen?
  • Heb jij het juiste assortiment voor jouw doelgroep en de juiste verpakking(inhoud)?
  • Wie neemt jouw producten af?
  • Waar zit de meeste potentie wanneer je kijkt naar de gemiddelde volume/waarde afnames per outlet?

Onze producten voor producenten:

FS Product Categorie En Kanaalmonitor
Category Channel Monitor

Categorie- en kanaalmonitor

Scherp zicht houden op de prestaties van voor jouw relevante categorieën en productgroepen, in de markt en per kanaal? Of juist inzoomen op merkontwikkelingen en trends vanuit een specifiek kanaal? Voor ieder budget toegankelijk gemaakt. Check ons nieuwe prijsmodel!

Meer over de Categorie- en kanaalmonitor

 

Wist je dat?

Bij Foodstep hebben we een duidelijke missie: wij willen al onze klanten – producent, grossier en afnemer – de kennis en inzichten bieden die ze nodig hebben om vooruit te komen. Wij maken de slag van data naar informatie met context, voegen duiding toe, creëren begrip en beantwoorden de vraag van het waarom. Waarde toevoegen, dat is onze meerwaarde. Want wie de markt begrijpt, kan beter inspelen op de kansen die deze biedt. Zo dragen we niet alleen bij aan het succes van onze klanten, maar ook aan de ontwikkeling van de markt in het algemeen.

 

Cijfers uit de markt

+ 0 %

Horeca en Leisure P8

+ 0 %

Catering P8

+ 0 %

On-the-go P8