HET BEDRIJF

Over Foodstep

 

Benieuwd hoe Foodstep de foodservice markt in kaart brengt? Bekijk de video!

OVER FOODSTEP

Het doel van Foodstep is de markt te helpen ontwikkelen. Hoe we dat doen? Foodstep biedt je inzicht in de foodservicemarkt. Door marktinformatie te verzamelen, vertalen en verrijken. We kijken wat er speelt in de foodservicemarkt en willen begrijpen waarom dat gebeurt. Op basis van onze expertise vertalen we deze informatie naar inzichten en frisse ideeën. Dit doen wij vanuit data-analyse, consumentenonderzoek en onze eigen marktkennis: onze medewerkers hebben ruime ervaring binnen de foodservicemarkt. Bovendien hebben we inzicht en contacten in de hele keten. Daardoor kunnen we niet alleen nieuwe ideeën ontwikkelen, maar ook zorgen dat deze aansluiten op de dagelijkse praktijk.

VACATURES

Hier onder de actuele vacatures van Foodstep, maar mocht je een open sollicitatie toe willen sturen dan stellen wij dat natuurlijk ook op prijs!

ONTMOET HET TEAM

Mark Michies

Mark Michies

Aanvoerder / spelverdeler

Marieke van Kempen

Marieke van Kempen

Linking pin

Loes Smits

Loes Smits

Relatiebouwer

Gerard Sterkenburg

Gerard Sterkenburg

Routeplanner

Laura Boon

Laura Boon

Wegwijzer

Nathalie Theelen

Nathalie Theelen

Data tailor

Patricia van Olderen

Patricia van Olderen

Organizer

Dick Mulder

Dick Mulder

Ondersteuner

Frank Meeuwsen

Frank Meeuwsen

Datadokter

Ruben de Bruijn

Ruben de Bruijn

Raadgever

Charlotte Kroeger

Charlotte Kroeger

Junior Consultant

“We verzamelen, verrijken, vertalen en verspreiden kennis. Laten zien wát er gebeurt en waaróm. Zo voorzien we klanten van inzichten én ideeën.”

WAAROM  FOODSTEP

Liefde voor het vak, ondernemerschap, servicegerichtheid: bij Foodstep lijken we in veel opzichten op onze klanten. Ook wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om verwachtingen te overtreffen en willen het elke dag een beetje beter doen. Die dynamiek maakt de wereld van eten en drinken in onze ogen tot de leukste branche die er bestaat… en ons vak tot het mooiste vak. Want wie in Foodservice waarde wil creëren, kan niet zonder de juiste kennis. En wij, Foodsteppers, doen niets liever dan het verzamelen, verrijken, vertalen en verspreiden van die kennis: we laten graag zien wát er gebeurt en waaróm. We bieden onze klanten die heldere inzichten én geven hen frisse ideeën voor een duurzame voorsprong. Zo helpen we de verbindende kracht van eten en drinken versterken. Daar zetten we ons vol passie voor in.

HET RESEARCH TEAM

Angélique

Angélique

Data angel

Marjon

Marjon

Data winner

Mariska

Mariska

Food explorer

Vera

Vera

Data collector

Gonny

Gonny

Research ster

Miranda

Miranda

Research analist

Diana

Diana

Data rechercheur

Ina

Ina

Data catcher

Nancy

Nancy

Food-embracer

Willem

Willem

Data pacman

WORKING  APART TOGETHER

Working Together Apart – dat is de visie achter het W.A.T.-Pand. Een inspirerende werklocatie die we bij Foodstep delen met onze zusterbedrijven. Elk van hen heeft zijn eigen specialisatie binnen foodservice, dus ook zijn eigen vakgebied, kennis, experts, identiteit en contacten binnen de markt. Omdat alle zusterbedrijf hun eigen, aparte stek binnen het W.A.T.-pand hebben, kan ieder zich met volle aandacht richten op zijn specialisatie. Juist die aandacht zorgt voor groei. Maar ook samenwerking is een katalysator voor groei. Daarom delen alle foodservicespecialisten binnen het W.A.T.-pand hun kennis, contacten, mankracht en kosten. Zo staan we samen sterk. In het W.A.T.-pand zijn de volgende foodservicespecialisten gevestigd:

Neem contact met ons op

Bezoekadres:
Nieuwe Kazernelaan 2-D42
6711 JC Ede

Postadres:
Postbus 616
6710 BP Ede

Behaal voorsprong

door marktkennis!