Liefde voor het vak, ondernemerschap, servicegerichtheid: bij Foodstep lijken we in veel opzichten op onze klanten. Ook wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om verwachtingen te overtreffen en willen het elke dag een beetje beter doen. Die dynamiek maakt de wereld van eten en drinken in onze ogen tot de leukste branche die er bestaat… en ons vak tot het mooiste vak. Want wie in Foodservice waarde wil creëren, kan niet zonder de juiste kennis. En wij, Foodsteppers, doen niets liever dan het verzamelen, verrijken, vertalen en verspreiden van die kennis: we laten graag zien wát er gebeurt en waaróm. We bieden onze klanten die heldere inzichten én geven hen frisse ideeën voor een duurzame voorsprong. Zo helpen we de verbindende kracht van eten en drinken te versterken. Daar zetten we ons vol passie voor in.

Het is voor onze klanten van groot belang om te weten hoe de Foodservice-markt zich ontwikkelt, op zowel kanaal- als categorieniveau en ze te voorzien van duurzaamheidsinzichten om direct op te acteren. Zo kunnen bijvoorbeeld Food-fabrikanten uit de cijfers die wij rapporteren zien hoe zij presteren ten opzichte van de markt, waar de potentie ligt en wat de juiste product-markt benadering is. Grossiers en cateraars krijgen inzichten om concreet te kunnen acteren op een gezond en duurzaam assortiment en zo te werken aan een duurzamere toekomst.

Hiervoor zoeken wij een Business Development Manager

Ben jij een echte doorzetter met commerciële slagkracht, wil je met spelletjes ook altijd winnen en word je niet humeurig wanneer het even tegenzit? Iemand die de markt kent maar ook weet hoe je strategische relaties opbouwt en onderhoudt. Gaat jouw hart sneller kloppen van het verduurzamen en kwalitatiever maken van foodservice branche? Kan jij klanten meenemen in data gedreven besluitvorming? Dan zoeken wij jou!

Je bent een cruciale schakel tussen onze organisatie en de markt. Je bent goed in consultative selling en weet met jouw kennis nieuwe kansen te identificeren en te benutten. Niet bang om de telefoon te pakken of in de auto te stappen om nieuwe klanten te ontmoeten of te overtuigen. Je zal meehelpen met het opzetten van de salesfunnel, welke jij vervolgens als geen ander bewaakt. Acquisitie is waar jouw hart sneller van gaat kloppen en je zal er alles aan doen om nieuwe klanten binnen te halen en aan ons te binden. Eenmaal binnen draag je de klant over aan onze Customer Success Manager, maar blijft uiteraard verbonden met de klanten. Je bent de rechterhand van de Commercieel Directeur en samen met de 5 Customer Succes Managers ben je verantwoordelijk voor de omzet van Foodstep.

 

Wat vragen we van jou

Je beschikt over HBO of academisch werk-denk niveau, beschikt over zeer goede kennis van de Nederlandse taal, bij voorkeur ook van de Engelse taal, en je bent communicatief goed onderlegd.

 • Je hebt een bewezen track record in business development (bij voorkeur in de foodservice)
 • Je hebt een strategische mindset
 • Je bent analytisch sterk
 • Je houdt van netwerken en bouwt je netwerk ook graag uit
 • Je bent zelfstandig, proactief en resultaatgericht
 • Je bent flexibel, nieuwsgierig, enthousiast en hebt passie/ feeling voor Foodservice

Daarnaast ben je een teamplayer, maar kan je ook als geen ander zelfstandig werken. Voor ons heeft werk ook een sociale functie: we werken hard, maar hebben het ook graag leuk met elkaar.

Wat bieden we jou:

 • Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een dynamische, duurzame en groeiende organisatie
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling
 • Een jonge, dynamische werkomgeving met de nodige dosis plezier
 • Flexibele werktijden
 • Hybride werken
 • Laptop en telefoon

 

Kom jij ons team versterken?

Denk jij dat je het talent bent dat wij bij Foodstep zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar: info@foodstep.com.

Als je liever eerst meer informatie wilt, bel Carlijn Groen- Wijnmalen, Commercieel Directeur, 06-10572657

+ 0 %

Horeca en Leisure P3

+ 0 %

Catering P4

+ 0 %

On-the-go P4