De foodservicemarkt in kaart

De foodservicemarkt zit midden in een professionaliseringsslag: big data en de daaruit gefilterde inzichten worden steeds vaker gebruikt als basis bij het maken van strategische beslissingen. Foodstep – onze tagline zegt het al – biedt klanten voorsprong door marktkennis. Met onze grote diversiteit aan datasets én actuele kennis binnen de horeca, groothandels en catering kunnen we onze klanten alles vertellen over verschillende product-marktcombinaties: hoe groot is bijvoorbeeld de restaurantmarkt voor luxe kroketten? Wat is het aandeel aan duurzame producten in een categorie? Wat zijn opkomende koffiemerken? Wij zijn ervoor om uit de groeiende berg van beschikbare data precies die inzichten te destilleren, die onze klanten nodig hebben voor het behalen van hun doelstellingen en het creëren van toegevoegde waarde.

Belangrijk werk dus en nog leuk ook! Als het opsporen van patronen in cijfers en het bewerken van data jouw talent is tenminste. Je bent precies en je krijgt een kick van programmeren, rekentools en dashboards. Als je, met andere woorden, over echte crunchkracht beschikt. Knik je nu instemmend?

Mooi, dan kun je bij Foodstep rekenen op een gastvrij ontvangst. Wij zoeken namelijk een:

Data engineer

 


Jouw inzichten als basisingrediënten voor onze klanten

Als Data engineer sta je te trappelen om aan de slag te gaan met een grote diversiteit aan databronnen en dataverwerkingsprocessen. Je ontwikkelt slimme procesessen om databronnen goed en efficiënt te verwerken en onderhouden, om verschillende databronnen aan elkaar te koppelen, data te segmenteren en data te verrijken. Hiervoor beschik je over de nodige kennis en ervaring van SQL.

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van vele datasets en het verwerken van inkomende datastromen (zowel bestaand alsook het opzetten en inrichten van nieuwe datastromen).

Bij Foodstep werken we met Alteryx en Snowflake. Idealiter heb je ervaring met deze of soortgelijke programma’s. Tevens heb je aantoonbare kennis van het opzetten en onderhouden van een ETL-omgeving en het ontwikkelen van gewenste datasets voor diverse BI-rapportages. Daarnaast geef je advies op het gebied van dataprocessen en datakwaliteit. Het is een pre als je ervaring hebt met het Microsoft Azure Platform. Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding. Je zet graag een tandje erbij en laat zien dat je proactief, flexibel, nieuwsgierig en een goede meedenker bent. Oh, en dat je werk voor jou ook een sociale functie heeft: we werken hard, maar hebben het ook graag leuk met elkaar!

 


Samenwerken binnen Foodstep: dat smaakt naar meer

Wat we van jou vragen, laten we zelf ook zien: Foodsteppers werken op basis van integriteit, vertrouwen, openheid, respect en gelijkwaardigheid. We werken vaak nauw met elkaar samen in ons streven naar meer tevreden klanten, winst, continuïteit en werkplezier. En we hebben daarin allemaal iets unieks bij te dragen

 


Wat je verder van ons mag verwachten:

  • Leuke en enthousiaste collega’s en werken in de leukste branche die er is
  • Informele werksfeer, flexibele werktijden en hybride werken
  • Als basis een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden (32 – 40 uur)
  • Een werkproef is onderdeel van de selectieprocedure
  • Laptop en telefoon

 

Kom jij ons team versterken? 

Denk jij dat je hét talent bent dat wij bij Foodstep zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar: info@foodstep.com. Als je liever eerst meer informatie wilt, bel Patricia van Olderen, HR Adviseur: 06 – 34 44 24 66.

Ken je iemand anders die de perfecte kandidaat zou zijn? Maak die ander én ons blij en stuur deze vacature even door. Matchmaking stellen we namelijk, anders dan acquisitie naar aanleiding van deze vacature, erg op prijs.

- 0 %

Horeca en Leisure P9

+ 0 %

Catering P9

+ 0 %

On-the-go P9