Bereik je volledige potentie!

Het niet alleen belangrijk om over accurate en uitgebreide data te beschikken, maar vooral ook om deze data effectief in te zetten. Bij Foodstep begrijpen we de hindernissen die u tegenkomt - van het gebrek aan kwalitatieve data tot de uitdagingen rondom tijd, personeel, en de juiste analytische tools. Wij zijn hier om u te helpen deze belemmeringen te identificeren en te overwinnen.

 

Hoe Werkt Onze Data Diagnose?

Elk bedrijf heeft unieke uitdagingen. Wij beginnen met een grondige analyse om de specifieke obstakels te identificeren die u ervan weerhouden uw data optimaal te benutten. Ons process hierin ziet er als volgt uit:

Stap 1: Intake

We starten met een uitgebreide audit van jullie beschikbare data om een helder beeld te krijgen van de actuele kwaliteit, toegankelijkheid en integratie van jullie data. Tijdens deze fase verdiepen we ons ook in jullie huidige situatie en wensen.

Stap 2: Interactieve Workshop

We nodigen alle sleutelfiguren uit jullie organisatie uit voor een interactieve workshop op ons kantoor in Ede. Tijdens deze sessie delen we onze bevindingen over jullie huidige datagebruik, ontwikkelen we samen een actieplan en schetsen we een route om deze plannen te verwezenlijken.

Stap 3: Duurzame implementatie

Verder dan alleen het opstellen van een actieplan en routekaart, verkennen we samen mogelijkheden om te zorgen dat jullie behoeften op een duurzame manier worden vervuld, waarbij we streven naar een langetermijnoplossing voor jullie data-uitdagingen.

Onze andere producten:

FS Product Categorie En Kanaalmonitor
Category Channel Monitor

Foodstep Foresights

De essentiële inzichten om groei binnen Foodservice te realiseren:

  • Lange Termijn Ontwikkeling
  • Marktprestatie
  • Productpotentie
  • Doelgroep Analyse
  • Gezondheid en Duurzaamheid Analyse
Meer over Foodstep Foresights
Foodstep Data Assessment
Data Assessment

Grossiers Samenwerking

Verbeter rapportages en inzichten vanuit je eigen databestanden. Krijg ondersteuning bij het screenen van de (artikel) data:
• Op correctheid en volledigheid
• Op (categorie) indeling
• Opschonen en herindelen
• Verrijken van de data
• Vertalen naar dashboards

Meer over het Data assessment

Blijf op de hoogte met onze periodemonitor

Wil je de ontwikkelingen binnen de foodservicemarkt op de voet volgen? De Foodservice Periodemonitor biedt je een 4-wekelijks overzicht van de waardeontwikkeling van eten & drinken in foodservice en de sectoren. Zo ben jij altijd op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen én krijg je meer verdiepende informatie. Hoe presteert jouw bedrijf ten opzichte van de markt? Je ontdekt het met de Foodservice Periodemonitor van Foodstep.

Cijfers uit de markt

+ 0 %

On-the-go P6

+ 0 %

Catering P6

- 0 %

Horeca en Leisure P6